תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנה:

  1. אופן הכנה:

    • צולים את השוקיים עם מעט שמן, מלח ופלפל שחור עד להשחמה קלה
    • סיר עם שמן, מוסיפים את הירקות ומטגנים עד להשחמה
    • מוסיפים לסיר נוזל דמי גלאס, רוטב סויה בגנון סיני / רוטב שזיפים, מקלות קינמון וכוכבי אניס
    • מבשלים את הרוטב עד לריכוך הירקות ומשפרים טעמים
    • כאשר הרוטב מוכן יוצקים את הרוטב על השוקיים ומכניסים לתנור ל170 מעלות משולב למשך כ-30-40 דקות
    • מגישים בצלחת עמוקה עם אורז לבן