תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • פומלה 5.0 יחידות
  • תפוזים 10.0 יחידות
  • קלמנטינות 10.0 יחידות
  • עלי נענע 200.0 גרם
  • רימונים 200.0 גרם
  • שומר 2.0 ק"ג
  1. הכנת המנה:

    • חותכים את השומר לפרוסות הכי דקות שאפשר במנדולינה / דיטור
    • מקלפים את פירות ההדר: את הפומלה מחלקים ביד לחתיכות קטנות, את שאר הפירות חותכים לרבעי פרוסות
    • מערבבים את השומר עם הנענע, רוב פירות ההדר, הרוטב והרימונים
    • מעטרים בשאר פירות ההדר