רכיבים
הכנת המנה:
-
כרוב סגול 500.0 גרם
-
כרוב לבן 500.0 גרם
-
גזר 200.0 גרם
-
סלק 150.0 גרם
-
צנון 150.0 גרם
-
רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם
הרכבת המנה:
-
תלתלי בצל ירוק
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- פורסים את הכרובים על מנדולינה, פריסה דקה
- חותכים את הגזר, הסלק והצנון לג'וליינים דקים ומערבבים עם הכרוב בקערה רחבה
- מתבלים ברוטב צ'ילי הדרים
-
הרכבת המנה:
- להגשה מפזרים מעל את הגרנולה
- מקשטים בתלתלי בצל ירוק ו/או מיקרו טריים