תפריט
נקודות יו-שף
+

הרכבת המנה:

  • עגבניות שרי בשלל צבעים 2.0 ק"ג
  • מלפפון ירוק טרי 2.0 ק"ג
  • בצל סגול 500.0 גרם
  • צנונית פרוסה 500.0 גרם
  • קרוטונים תוצרת בית (שאריות לחם) 500.0 גרם
  • ביצים קשות 10.0 x
  • פטרוזיליה קצוצה 200.0 גרם
  • רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 500.0 גרם
  • שמן זית, מלח ופלפל
  1. הרכבת המנה:

    • חותכים את הירקות חיתוך גס, מערבבים עם הפטרוזיליה, הבצל הסגול והקרוטונים ומתבלים ברוטב עם שמן זית, לימון וסומק
    • יוצקים מעל כף גרגרי חומוס חמים וביצה קשה חמימה, ומגישים עם זילוף טחינה גולמית מעל