תפריט
נקודות יו-שף
+

הרכבת המנה:

  • עגבניות שרי בשלל צבעים 2 ק"ג
  • מלפפון ירוק טרי 2 ק"ג
  • בצל סגול 500 גרם
  • צנונית פרוסה 500 גרם
  • קרוטונים תוצרת בית (שאריות לחם) 500 גרם
  • ביצים קשות 10 x
  • פטרוזיליה קצוצה 200 גרם
  • שמן זית, מלח ופלפל
  1. הרכבת המנה:

    • חותכים את הירקות חיתוך גס, מערבבים עם הפטרוזיליה, הבצל הסגול והקרוטונים ומתבלים ברוטב עם שמן זית, לימון וסומק
    • יוצקים מעל כף גרגרי חומוס חמים וביצה קשה חמימה, ומגישים עם זילוף טחינה גולמית מעל