רכיבים
הכנת המנה:
-
פטרוזיליה 200.0 גרם
-
כוסברה 200.0 גרם
-
נענע טריה 100.0 גרם
-
בצל ירוק 100.0 גרם
-
סלרי אמריקאי 150.0 גרם
-
פקאן סיני מסוכר או קשיו קלוי 100.0 גרם
-
רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 200.0 גרם
הרכבת המנה:
-
פקאן סיני מסוכר או קשיו קלוי
-
רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- שוטפים היטב את העשבים ומייבשים במייבש חסה או על נייר סופג (סלט עם עלים רטובים לא ישרוד על מזנון וייראה עייף ולא טרי)
- קוצצים את העלים קיצוץ גס ללא גבעולים
- קוצצים דק את הסלרי והבצל הירוק
-
הרכבת המנה:
- מערבבים את כל המרכיבים עם הגרנולה והפקאן הסיני בקערה רחבה
- מתבלים ברוטב עם שמן זית, לימון וסומק סמוך ככל האפשר למועד ההגשה