תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • נקטרינות קשות 10 יחידות
  • ראשי חסה אייסברג 5 יחידות
  • גבינת סנט מור 600 גרם
  • שמן זית 100 גרם
  • עלי טימין 2 גבעולים
  • פיסטוק מקולף קלוי וקצוץ 3 כפות
  • נבטי צנונית 100 גרם
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס
  1. הכנת המנה:

    • חוצים את הנקטרינות ומחלתים את הגרעינים. חותכים כל חצי לשלושה לפחים
    • קוצצים את עלי הטימין
    • מתבלים את פלחי הנקטרינה בשמן זית, טימין, פלפל שחור גרוס ומלח ים
    • צולים את פלחי הנקטרינה על גריל או מחבת פסים למשך 5-4 דקות ושומרים בצד
    • מסדרים צלחת שטוחה עם קרעי חסה אייסברג
    • מסדרים מעל את הגבינה והנקטרינה ומזלפים ויניגרט הדרים של הלמנ'ס מעל
    • מקשטים בפיסטוק קלוי וקצוץ ובנבטים