סלט אייסברג עם נקטרינה צלויה וגבינת סנט מור

רכיבים
הכנת המנה:
-
נקטרינות קשות 10 יחידות
-
ראשי חסה אייסברג 5 יחידות
-
גבינת סנט מור 600 גרם
-
שמן זית 100 גרם
-
עלי טימין 2 גבעולים
-
פיסטוק מקולף קלוי וקצוץ 3 כפות
-
נבטי צנונית 100 גרם
-
מלח ים
-
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- חוצים את הנקטרינות ומחלתים את הגרעינים. חותכים כל חצי לשלושה לפחים
- קוצצים את עלי הטימין
- מתבלים את פלחי הנקטרינה בשמן זית, טימין, פלפל שחור גרוס ומלח ים
- צולים את פלחי הנקטרינה על גריל או מחבת פסים למשך 5-4 דקות ושומרים בצד
- מסדרים צלחת שטוחה עם קרעי חסה אייסברג
- מסדרים מעל את הגבינה והנקטרינה ומזלפים ויניגרט הדרים של הלמנ'ס מעל
- מקשטים בפיסטוק קלוי וקצוץ ובנבטים