סלט אורז אדום ועדשים שחורות

רכיבים
הכנת המנה:
-
אורז אדום 300 גרם
-
עדשים שחורות 150 גרם
-
מלפפון 300 גרם
-
כרוב סגול 200 גרם
-
פלפל אדום קלוי 150 גרם
-
פטרוזיליה 120 גרם
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 200 גרם
הרכבת המנה:
-
גבינת לאבנה (ניתן להחליף ביוגורט) 500 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מבשלים את האורז האדום ביחס 1 אורז ל-2.5 מים כ-40 דקות על אש נמוכה ומצננים
- מבשלים את העדשים במים ללא מלח לריכוך מלא במשך כ-25-20 דקות ומצננים
- קוצצים מלפפון, כרוב סגול, פלפל אדום קלוי ופטרוזיליה
- מערבבים את הירקות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל
- מוסיפים ויניגרט צ'ילי הדרים
-
הרכבת המנה:
- מורחים גבינת לאבנה על הצלחת ומסדרים מעל את הסלט
- מגישים במזנון הסלטים בכלי מרכזי או במנות אישיות