+

הכנת המנה:

  • אורז אדום 300 גרם
  • עדשים שחורות 150 גרם
  • מלפפון 300 גרם
  • כרוב סגול 200 גרם
  • פלפל אדום קלוי 150 גרם
  • פטרוזיליה 120 גרם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הרכבת המנה:

  • גבינת לאבנה (ניתן להחליף ביוגורט) 500 גרם
  1. הכנת המנה:

    • מבשלים את האורז האדום ביחס 1 אורז ל-2.5 מים כ-40 דקות על אש נמוכה ומצננים
    • מבשלים את העדשים במים ללא מלח לריכוך מלא במשך כ-25-20 דקות ומצננים
    • קוצצים מלפפון, כרוב סגול, פלפל אדום קלוי ופטרוזיליה
    • מערבבים את הירקות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל
    • מוסיפים ויניגרט צ'ילי הדרים
  2. הרכבת המנה:

    • מורחים גבינת לאבנה על הצלחת ומסדרים מעל את הסלט
    • מגישים במזנון הסלטים בכלי מרכזי או במנות אישיות