סיטי בול קינואה בשני צבעים עם ירקות קלויים

רכיבים
הכנות:
-
קינואה אדומה 750.0 גרם
-
קינואה לבנה 750.0 גרם
-
עדשים שחורות מבושלות 500.0 גרם
-
פטרוזיליה קצוצה 50.0 גרם
-
בצל סגול חתוך לרבעים 1.0 ק"ג
-
פלפל אדום קלוי 500.0 גרם
-
פלפל צהוב קלוי וקלוף 500.0 גרם
אופן הכנת עוף / פרגית / טופו:
-
חזה עוף 1.5 ק"ג
-
שמן 200.0 מ"ל
-
שום כתוש 50.0 גרם
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
פטרוזיליה קצוצה
אופן סידור המנה:
-
רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם
-
עלי בייבי מיקס צעירים 500.0 גרם
-
בצל ירוק 100.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנות:
- מבשלים את הקינואה והעדשים
- חותכים את הבצל לרבעים וצולים בתנור
- קולים בתנור את הפלפלים
- חותכים גס את הפטרוזיליה
-
אופן הכנת עוף / פרגית / טופו:
- משרים חזה עוף או פרגית למשך 2-3 שעות בשמן, שום כתוש, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור
- צולים את הנתחים עד למידת העשייה הרצויה
ניתן להחליף את חזה העוף בפרגית או בטופו
-
אופן סידור המנה:
- מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (קינואה, עוף , ירקות)
- להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
- לקישוט מפזרים את הבצל הירוק