כריך פועלים
שליש כיכר לחם אחיד ממולא בשקשוקה. מוגש לצד בצל ירוק, טחינה וסחוג. ניתן להפוך גם למנה בשרית על ידי הוספה של 2 קציצות בקר בתוך הכריך

רכיבים
הכנת הכריך:
-
ביצים 20 יחידות
-
טחינה גולמית 2 ק"ג
הוראות הכנה
-
הכנת הכריך:
- מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את רוטב הפולפה והפיקנטי ומכינים שקשוקה עם 2 ביצים. מקשטים בפטרוזיליה
- מכינים טחינה ומורחים בתוך הלחם לאחר שרוקנו את הלחם מתוכנו
- ממלאים את הלחם בשקשוקה עם הביצים
- עוטפים את הלחם בנייר אפייה ומגישים בליווי בצל ירוק, טחינה וסחוג