כריך כבדי עוף
כבדי עוף צלויים ברוטב יין אדום ומוגשים עם בצל מטוגן, ארוגולה ואיולי שום

רכיבים
הכנת המנה:
-
בצל סגול פרוס דק מטוגן 500 גרם
-
לחמניית ג'בטה 10 יחידות
-
כבד עוף טרי 1.6 ק"ג
-
מלפפון חמוץ 10 יחידות
-
ארוגולה
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מטגנים את הבצל הסגול
- צולים את כבדי העוף על הפלנצ'ה עד למידת הצלייה הרצויה, ומתבלים ברוטב יין אדום, מלח ופלפל שחור גרוס
- מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
- מורחים על תחתית הלחמנייה שכבה נדיבה של ממרח איולי שום ומסדרים מעל עלי רוקט, כבדי כבדי העוף ובצל מטוגן
- מורחים חרדל דיז'ון על החלק העליון של הלחמנייה וסוגרים את הכריך