+

הכנת המנה:

  • ממרח איולי שום הלמנ'ס 3 ק"ג 300 גרם
  • בצל סגול פרוס דק מטוגן 500 גרם
  • לחמניית ג'בטה 10 יחידות
  • כבד עוף טרי 1.6 ק"ג
  • רוטב יין אדום קנור 5.75 ק"ג 300 גרם
  • מלפפון חמוץ 10 יחידות
  • ארוגולה
  1. הכנת המנה:

    • מטגנים את הבצל הסגול
    • צולים את כבדי העוף על הפלנצ'ה עד למידת הצלייה הרצויה, ומתבלים ברוטב יין אדום, מלח ופלפל שחור גרוס
    • מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים על תחתית הלחמנייה שכבה נדיבה של ממרח איולי שום ומסדרים מעל עלי רוקט, כבדי כבדי העוף ובצל מטוגן
    • מורחים חרדל דיז'ון על החלק העליון של הלחמנייה וסוגרים את הכריך
+