תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת פילה סלמון:

  • פילה סלמון 400 גרם

הרכבת המנה:

  • אצות וואקמה 50 גרם
  • מלפפון 1.5 ק"ג
  • רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 250 גרם
  • שומשום שחור 30 גרם
  1. הכנת פילה סלמון:

    • חוצים את פילה הסלמון לאורכו
    • משרים את שני הנתחים ברוטב טריאקי מדולל במים ביחס של 1:1 ומשהים במקרר שעתיים לפחות
    • מוציאים ומייבשים בעזרת נייר סופג
    • במחבת חמה או פלנצ'ה צורבים את הנתחים למשך 20 שניות מכל צד ומקררים היטב
    • פורסים בעזרת סכין חדה לפרוסות בעובי 4 מ"מ
  2. הרכבת המנה:

    • משרים את אצות הוואקמה במים קרים כשעה ומסננים
    • חותכים את המלפפונים בעזרת מנדולינה לג'וליינים דקים (רק את החלק החיצוני של המלפפון ללא הגרעינים)
    • מערבבים בקערה ומתבלים ברוטב ויניגרט אסייאתי
    • מפזרים שומשום מעל