רכיבים
הכנת הקרם דיפלומט:
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
הרכבת המנה:
-
אבקת סוכר 1.0 יחידה
הוראות הכנה
-
הכנת הקרם דיפלומט:
- בקערת מיקסר מקציפים קצפת פלייבוריט, מים קרים ואבקת קרם פטייסיר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
- טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הווניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
-
הרכבת המנה:
- מכינים את הוופל הבלגי על פי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה
- מניחים את הוופל על צלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר
- מזלפים רוטב שוקולד או מייפל
- מומלץ להגיש עם כדור גלידהבצד