+

הכנת הקרם דיפלומט:

הרכבת המנה:

  1. הכנת הקרם דיפלומט:

    • בקערת מיקסר מקציפים קצפת פלייבוריט, מים קרים ואבקת קרם פטייסיר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
    • טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הווניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
  2. הרכבת המנה:

    • מכינים את הוופל הבלגי על פי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה
    • מניחים את הוופל על צלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר
    • מזלפים רוטב שוקולד או מייפל
    • מומלץ להגיש עם כדור גלידהבצד
+