קרא עוד
בול סלמון בטריאקי עם אטריות שעועית שקופות

רכיבים
הכנות:
-
כוסברה קצוצה גס 50.0 גרם
-
בזיליקום טרי קצוץ 50.0 גרם
-
שעועית ירוקה עדינה מופשרת 1.0 ק"ג
-
אטריות שעועית דקות (מבושלות מראש) 1.5 ק"ג
-
כרוב לבן פרוס דק 100.0 גרם
-
כרוב סגול 100.0 גרם
-
גזר חתוך לג'וליאנים 100.0 גרם
-
פלפל צ'ילי אדום טרי 10.0 גרם
-
מלפפון 1.0 ק"ג
אופן הכנת הסלמון:
-
פילה סלמון 1.5 ק"ג
-
מים 200.0 מ"ל
-
כוסברה קצוצה גס
-
בזיליקום טרי קצוץ
-
שום כתוש 20.0 גרם
אופן סידור המנה:
-
בוטנים קלויים 150.0 גרם
-
שומשום שחור קלוי 50.0 גרם