תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנות:

  • כוסברה קצוצה גס 50 גרם
  • בזיליקום טרי קצוץ 50 גרם
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן
  • שעועית ירוקה עדינה מופשרת 1 ק"ג
  • אטריות שעועית דקות (מבושלות מראש) 1.5 ק"ג
  • כרוב לבן פרוס דק 100 גרם
  • כרוב סגול 100 גרם
  • גזר חתוך לג'וליאנים 100 גרם
  • פלפל צ'ילי אדום טרי 10 גרם
  • מלפפון 1 ק"ג

אופן הכנת הסלמון:

  • פילה סלמון 1.5 ק"ג
  • מים 200 מ"ל
  • כוסברה קצוצה גס
  • בזיליקום טרי קצוץ
  • שום כתוש 20 גרם

אופן סידור המנה:

  • בוטנים קלויים 150 גרם
  • שומשום שחור קלוי 50 גרם
  • טבעות צ'ילי חריף / צנונית פרוסה לטבעות דקות / בצל ירוק מסולסל
  1. הכנות:

    • חותכים גס את הכוסברה והבזיליקום
    • מקפיצים את השעועית בשמן, שום, מלח ופלפל שחור גרוס
    • חותכים את המלפפונים לסהרונים ואת הצ'ילי לטבעות
    • חותכים את הגזר, הכרוב הלבן והסגול לרצועות דקות (ג'וליינים)
    • מבשלים את אטריות השעועית
    • מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים שעועית ירוקה עם מלח ופלפל
  2. אופן הכנת הסלט:

    • מערבבים את אטריות השעועית, הגזר, הכרוב והצ'ילי
  3. אופן הכנת הסלמון:

    • משרים סלמון חתוך שעתיים – שלוש שעות לפני הצלייה, ברוטב טריאקי, מים, כוסברה, בזיליקום ושום
    • מסדרים את הנתחים על נייר אפייה וצולים לפני הגשה בטמפ' של 170 מעלות כ 10-15 דקות
  4. אופן סידור המנה:

    • מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (איטריות, דג, ירקות, שומשום ובוטנים)
    • להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
    • לקישוט מפזרים את טבעות הצ'ילי חריף / צנונית פרוסה לטבעות דקות / בצל ירוק מסולסל