קרא עוד
בול ים תיכוני עם קוסקוס דורום, אורז אדום וחצילים

רכיבים
הכנות:
-
אורז אדום 1.5 ק"ג
-
חציל 1.5 ק"ג
-
גזר חתוך לג'וליאנים 300.0 גרם
-
סלק טרי קלוף 200.0 גרם
-
כרוב סגול 200.0 גרם
-
כרוב לבן פרוס דק 300.0 גרם
אופן הכנת העוף במרינדת רוטב מקסיקני:
-
חזה עוף 1.5 ק"ג
אופן סידור המנה:
-
עלי בייבי 500.0 גרם
-
רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 500.0 גרם
-
רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם