תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה

  • בצק עלים 2.0 ק"ג
  • בצל חתוך לרצועות דקות 1.0 ק"ג
  • פטריות שמפיניון קצוצות 500.0 גרם
  • בשר טחון 1.0 ק"ג
  • קוביות חצילים חתוך לקוביות קטנות 500.0 גרם
  • שקדים פרוסים 150.0 גרם
  • טימין טרי 20.0 גרם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • ביצה טרופה 2.0 יחידה
  1. אופן ההכנה

    • מחממים מחבת גדולה ומטגנים בצלים כ-10 דקות עד להזהבה
    • מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים בבישול עד להשחמה
    • מתבלים עם רוטב שזיפים, דמי גלאס ופלפל שחור גרוס
    • מקררים את הבשר ומעבירים לקערה
    • מחממים שמן מבחבת ומקפיצים פטריות וטימין מספר דקות עד לריכוך הפטריות 
    • מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, מסירים מהכיריים ומצננים
    • לקערת הבשר המתובל מוסיפים את הפטריות המוקפצות, החצילים המטוגנים מראש והשקדים הקלויים
    • מערבבים ומשפרים טעמים
    • פותחים את בצק העלים וממלאים אותו במילוי הבשר ומקפלים
    • מברישים בביצה טרופה את בצק העלים בחום של 170 מעלות למשך כ-30 דקות עד שהבצק מזהיב