תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנת המנה:

  • אוסובוקו 5 יחידות
  • קמח 100 גרם
  • כרישה 150 גרם
  • שמן זית
  • חופן רוזמרין
  • חופן טימין
  • יין לבן או אדום 300 מ"ל
  • שורש סלרי 100 גרם
  • בצל 200 גרם
  • סלרי 100 גרם
  • גזר 150 גרם
  • מלח
  • פלפל
  1. אופן הכנת המנה:

    • מקמחים את נתחי האוסובוקו ומתבלים במלח ופלפל וצורבים על המחבת עד לסגירת הבשר
    • מעבירים את הבשר הצרוב לגסטרונום
    • מטגנים את כל ירקות השורש עד לקבלת גוון זהוב ומוסיפים את היין, רוטב העגבניות ואבקת הדמי גלאס
    • יוצקים את הרוטב לגסטרונום על הבשר, מכסים ומכניסים לתנור בחום 170 מעלות כשעתיים וחצי
  2. הרכבת מנה בודדת:

    • מזלפים על מחבת שמן זית, מוסיפים מעט שום ואת רוטב האוסובוקו והבשר מעל ומשאירים על הגז כ- 5 דקות
    • מוסיפים למחבת את הפסטה, מערבבים, מצלחתים ומגישים
    • ניתן לקשט את המנה עם פטרוזיליה מעל