תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנות:

  • סלק 1.5 ק"ג
  • אורז לבן מוכן 1.5 ק"ג
  • בצל חתוך לקוביות קטנות 200.0 גרם

אופן הכנת עוף במרינדת סויה סיני:

אופן הכנת הדאל:

  • עדשים כתומות מבושלות 1.5 ק"ג
  • שום כתוש 50.0 גרם
  • שמן 100.0 מ"ל
  • בצל חתוך לקוביות קטנות
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 500.0 גרם

אופן סידור המנה:

  • רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם
  • עלי בייבי מיקס צעירים 500.0 גרם
  1. הכנות:

    • מבשלים את האורז
    • חותכים את הסלק לקוביות וצולים בתנור
    • חותכים את הבצל לקוביות קטנות
  2. אופן הכנת עוף במרינדת סויה סיני:

    • משרים עוף ברוטב סויה בסגנון סיני לפני הצלייה למשך שעתיים עד שלוש
    • צולים את הנתחים עד למידת העשייה הרצויה
    ניתן להחליף את חזה העוף בפרגית או בטופו
  3. אופן הכנת הדאל:

    • מבשלים את העדשים בסיר עם מים עד לריכוך מלא
    • בסיר נפרד, מחממים מעט שמן ומטגנים את השום, הבצל והקארי עד להזהבה
    • מוסיפים לסיר רוטב עגבניות פולפה, משפרים טעמים עם מלח, פלפל וכוסברה ומבשלים מספר דקות
    • מוסיפים את העדשים המוכנות מראש לסיר עם רוטב העגבניות המתובל ומערבבים, מביאים לרתיחה ומשפרים טעמים
  4. אופן סידור המנה:

    • מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (אורז, עוף , תבשיל דאל וירקות)
    • להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
    • לקישוט מפזרים את טבעות הפלפל החריף / כוסברה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט