תפריט
נקודות יו-שף
+

אופו הכנה:

  • מים 4.0 ליטר
  • ג'בטה / פרנה / חלית 10.0 יחידות
  • בצל לבן פרוס ומופרד לטבעות 100.0 גרם
  • בצל ירוק 50.0 גרם
  • כרוב כבוש מתובל - לפי מתכון 1.0 ק"ג
  • מלפפונים בתחמיץ (לצד המנה) 1.0 ק"ג
  • חצאי בייבי תפוחי אדמה מטוגנות מראש 1.5 ק"ג
  1. אופו הכנה:

    • מניחים את בשר מספר 3 בגסטרונום 10 
    • מורחים את הבשר בשמן, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור בחום של 220 מעלות ל-15 דקות עד לקבלת צריבה יפה 
    • בנפרד, מרתיחים מים עם רוטב ברביקיו 
    • מכניסים את הבשר בנוזל ומכניסים את הגסטרונום עם נייר אפייה ונייר כסף 
    • מכניסים לתנור לכ-2ץ5-3 שעות בחום של 160 מעלות צלייה 
    • לאחר שהבשר התקרר קלות, יש להפריד את הנוזל מהבשר ולפרק את הבשר ידנית לרצועות דקות 
    • שופכים מעט מהנוזל על רצועות הבשר, על מנת של יתייבש
    • מסדרים את הכריך, הירקות והרטבים בהתאם לתמונה 
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט