תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנת הקציצות:

  • בשר טחון 1.2 ק"ג
  • עוף טחון 1.2 ק"ג
  • כוסברה קצוצה 1.0 צרור
  • ביצה 1.0 יחידה
  • אבקת סודה לשתייה 20.0 גרם

אופן הכנת הרוטב:

  • מים 200.0 מ"ל
  • חומוס מבושל 1.0 ק"ג
  • שמן סויה 100.0 מ"ל
  • רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 2.0 ליטר
  1. אופן הכנת הקציצות:

    • מכניסים לקערת ערבוב עוף, בקר, עשבי התיבול, הביצה, התבלינים, הסודה ופירורי הלחם ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
    • קורצים לעיגולים השווים ל-40 גר' כל אחד ומניחים בצד עד לסיום הכנת הרוטב
  2. אופן הכנת הרוטב:

    • מטגנים בסיר עם שמן את הבצל, הסלרי, הכרישה והשום עד להזהבה
    • מוסיפים את רוטב הפומודורו, את המים ואת גרגירי החומוס, ומביאים לרתיחה
    • מנמיכים את האש, מניחים מעל את הקציצות בעדינות, ומבשלים כ-30 דק' על אש נמוכה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט