תפריט
נקודות יו-שף
+

מתכון להכנת מרנג שוויצרי:

  • חלבון ביצה 1.0 ליטר
  • סוכר 2.0 ק"ג

מתכון להכנת שטרויזל קוקוס:

  • מרגרינה מחמאה 2.0 ק"ג
  • שקדים טחונים 1.6 ק"ג
  • קורנפלור 800.0 גרם
  • מלח 1.0 כפית
  • קמח 800.0 גרם
  • סוכר דמררה 2.0 ק"ג
  • קוקוס לבן 1.6 ק"ג

מתכון להכנת קרם דיפלומט:

  • קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
  • מים קרים 1.0 ליטר
  • אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
  • קצפת צמחית 2.0 ליטר

הרכבת המנה:

  • מרנג שוויצרי 1.0 יחידה
  • קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
  • שטרויזל קוקוס 1.0 יחידה
  • אבקת סוכר 100.0 גרם
  1. מתכון להכנת מרנג שוויצרי:

    • מחממים סיר עם מים רותחים על אש נמוכה
    • מערבבים בקערה את החלבון והסוכר ומניחים מעל הסיר, תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת מגיעה לחום של 60 מעלות
    • מעבירים את התערובת החמה לקערת המיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת מרנג יציב ומבריק
    • בעזרת שק זילוף מזלפים "כפתורי פבלובה" על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה
    • אופים בחום של 80 מעלות עד לייבוש מוחלט ומצננים
  2. מתכון להכנת שטרויזל קוקוס:

    • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים סוכר ומחמאה עד לקבלת מסה חלקה
    • מערבבים בקערה את כל המוצרים היבשים ומוסיפים למיקסר לקבלת מרקם פירורי
    • אופים בחום של 180 מעלות עד לגוון זהוב ומצננים
  3. מתכון להכנת קרם דיפלומט:

    • מקציפים בקערת מיקסר קצפת פלייבורייט, מים קרים ואבקת קרם פטיסייר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
    • טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הוניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף, עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
  4. הרכבת המנה:

    • מפזרים על צלחת פירורי שטרויזל
    • מזלפים מעל נקודה של קרם וניל ומניחים כפתור של מרנג
    • מפזרים מסביב פירות יער עטופים ברוטב תות שדה ומפזרים אבקת סוכר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט