תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת סלסה ורדה:

  • פטרוזיליה 250.0 גרם
  • שום כתוש 30.0 גרם
  • שמן זית 130.0 מ"ל
  • טימין 15.0 גרם

הכנת קרמבל עשבי תיבול:

הכנת צ'יפס קישואים:

  • קישואים 200.0 גרם
  • ביצים 2.0 יחידות
  • שמן זית

הכנת פילה סלמון:

  • פילה סלמון טרי ונקי ללא עור 400.0 גרם
  • שמן זית 20.0 מ"ל

הכנת המנה:

  • טפנד זיתים שחורים הלמנ'ס פחית 1 ק"ג 10.0 כפות
  1. הכנת סלסה ורדה:

    • טוחנים במעבד מזון פטרוזיליה בתוספת שום כתוש, טימין ושמן זית
  2. הכנת קרמבל עשבי תיבול:

    • מעבדים במעבד מזון פירורי לחם, פטרוזיליה, טימין, מלח, פלפל ומעט שמן זית
  3. הכנת צ'יפס קישואים:

    • חותכים את הקישואים לטבעות בעובי3-2 מ"מ, טובלים בביצה טרופה ומצפים בקרמבל פרורי לחם ועשבי תיבול
    • מטגנים בטיגון עמוק3-2 דקות או אופים בתנור חם מאד בשיכבה אחת על גבינייר אפייה
  4. הכנת פילה סלמון:

    • חותכים את פילה הדג לקוביות יפות במשקל 40 גרם כל אחת
    • מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומפזרים מעל קרמבל עשבי תיבול
    • אופים בתנור חם של170 מעלות למשך6-5 דקות
  5. הכנת המנה:

    • מסדרים בכף הגשה או כל כלי אישי קטן אחר מעט טפנד על התחתית
    • מניחים מעל פרוסת צ'יפס קישוא ומעל את קובית הסלמון
    • מסיימים עם טיפה של סלסה ורדה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט