תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • קולרבי מקולף 150.0 גרם
  • סלק 150.0 גרם
  • צנונית 100.0 גרם
  • כרוב לבן 150.0 גרם
  • כרוב סגול 150.0 גרם
  • גזר 150.0 גרם
  • אטריות אורז 150.0 גרם
  1. הכנת המנה:

    • חותכים את כל הירקות לרצועות דקות
    • את הסלק שומרים במי קרח לשעה לפחות ואחר כך שוטפים אותו היטב על מנת שלא יצבע לנו את הסלט
    • מערבבים את רוטב וינגרט אסייאתי / רוטב הסויה עם המיונז ליצירת איולי אסייאתי
    • מטגנים בשמן חם את אטריות האורז עד שהוא מתנפח ומוציאים לקירור
    • מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם הרוטב ומסדרים מעליו את אטריות האורז
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט