תפריט
נקודות יו-שף

למדו מהשפים שטועמים מנות משלוחים ופותרים בעיות נפוצות במשלוחי אוכל

03:17

זה בלתי נמנע - חוויית האכילה במסעדה וחוויית האכילה של מנה שהגיעה במשלוח תהיה שונה לגמרי.

הסכו"ם וצורת ההגשה השונים משפיעים על האופן שבו הלקוחות חווים את האוכל.

לאור הפופולריות העולה של שירותי משלוחי האוכל, חשוב להבטיח שהמנות יעמדו בהצלחה בשינויי טמפרטורה, מהמורות הכבישים והשעון המתקתק.

הזמנו שלושה שפים להיכנס לנעלי הלקוחות ולטעום שלוש מנות משלוחים שונות. צפו בביקורת שלהם וגלו מהם הפתרונות שעליהם המליצו השפים לבעיות שכיחות במשלוחי אוכל.