תפריט
נקודות יו-שף

בקרת עלויות

מטרת כל עסק היא להיות רווחי. מטרה זו תקפה באותה מידה גם לעסקי הסעדה. במודול זה, נדון בדרכי בקרת עלויות ומיקסום הרווחיות באמצעות ניהול טוב יותר של כוח האדם וחומרי הגלם.

חשיבות תמחור בסיסי

מדוע עלינו להבין מה הם העלויות בניהול עסק ההסעדה שלנו?

אי שליטה בעלויות תפגע ברווחיות שלנו. גם אם נפח התנועה גבוה, זה לא אומר בהכרח שאנחנו רווחיים.

מונחים קשורים

הכנסה - נגזרת ממכירת מוצרים ושירותים

עלות - כל ההוצאות המשמשות לייצור הכנסה

רווח - מה שמקבלים כאשר ההכנסה עולה על העלות

המטרה של כל עסק היא לייצר רווח גבוה, לכן כמפעילים עלינו לשאוף לשמירה על עלויות ברמת מינימום ומכירת מוצר איכותי במחיר הנכון.