תפריט
נקודות יו-שף

הקוקוס במטבח הווייטנאמי

קוקוס הוא מצרך בסיסי במבטח הוויטנאמי. מי הקוקוס משמשים כבסיס לבישול, שבבי קוקוס משמשים לציפויים של מנות שונות וחלב קוקוס משמש כבסיס מושלם לקינוחים ותבשילים. במבטח הווייטנאמי משתמשים בקוקוס גם במשקאות יוצאי דופן שמצננים ביום חם, גם אצלנו! ככל שהקוקוס טרי יותר כך הוא טעים יותר.   

 

המטבח הווייטנאמי

00:44

מומחית מקומית 

 

מאי פאם, שפית, התחילה את הקריירה שלה כעיתונאית אך מהר מאוד הבינה שקולינריה זו התשוקה האמיתית שלה. פאם פתחה מסעדה שעד היום זוכה להצלחה מסחררת, Lemon Grass בקליפורניה ובמקביל מעבירה סדנאות בישול אוכל וייטנאמי. ספר הבישול שהוציאה, The Best of Vietnamese & Thai Cooking, Pleasures of the Vietnamese Table and Flavors of Asia זכה לפרסים רבים וכיום היא בין השפים המובילים של המטבח הווייטנאמי בארה"ב.