תפריט
נקודות יו-שף
+

כריך ויאטנאמי

  • לחמניית ג'בטה 1.0 יחידות
  • פרוסות רוסטביף 120.0 גרם
  • פטריות פורטבלו 20.0 גרם
  • פטריות שמפיניון 20.0 גרם
  • פטריות שימאג'י 20.0 גרם
  • בצל סגול פרוס 80.0 גרם
  • חסת אייסברג 30.0 גרם
  • בזיליקום טרי 4.0 עלים
  • אלפלפה 10.0 גרם
  • פלפל צ'ילי אדום טרי 3.0 פרוסות
  • בצל סגול כבוש - על פי המתכון 20.0 גרם

Unused/Remaining Ingredients

  • בצל סגול פרוס דק ככל הניתן 1.0 ק"ג
  • מלח 20.0 גרם
  • סוכר 20.0 גרם
  1. כריך ויאטנאמי

    • צולים את פרוסות הרוסטביף על הפלנצ'ה
    • במקביל, צולים את פרוסות הבצל והפטריות ומתבלים ברוטב תאילנדי
    • מחממים את הג'בטה על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים שכבה נדיבה של מיוז על תחתית הכריך ומניחים מעל את החסה, עלי הבזיליקום, האלפלפה, פרוסות הרוסטביף והפטריות הצלויות
    • מקשטים בקומץ של בצל כבוש ופרוסות פלפל צ'ילי אדום
  2. Unused/Remaining Ingredients

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט