![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/south-indian-cuisine/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600435346428.jpg)
מבוא ומרכיבים
החל מהמרכיבים והתבלינים הבולטים וכלה בטכניקות הידועות של צלייה וטחינה, שף קויה בGanapati משתף את ההיבטים התרבותיים הייחודיים של המטבח הדרום-הודי.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/south-indian-cuisine/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600435357120.jpg)
ציוד מיוחד: מכשיר אידלי ומכשיר אידוי
שף קויה חושף את הציוד האופייני לבישול הדרום-הודי. ראו איך מכינים את המטבח ההודי ולמדו את היסודות להכנת מנות אותנטיות מקראלה.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/south-indian-cuisine/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600435367921.jpg)
חלב קוקוס טרי
למדו כיצד להכין חלב קוקוס משלכם באמצעות השלבים הפשוטים הללו. מרכיב יסוד זה יוסיף מתיקות לכל מנה!
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/south-indian-cuisine/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600435378157.jpg)
מולי סלמון
למדו איך להכין מולי – מנת דגים פיקנטית שמופיעה כמעט בכל תפריט בקראלה. הוסיפו טעמים של דרום הודו לסלמון לקבלת גרסה פיקנטית של הסלמון.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/south-indian-cuisine/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_944216642/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1644296753159.jpg)
פאריפו ודאי
התענגו על הפריכות עם פאריפו ודאי, מאכל רחוב נפוץ בקראלה שמעורבב עם עדשים ותבלינים ומוגש עם צ'אטני מתוק ודביק.