תפריט
נקודות יו-שף

02:14

מבוא ומרכיבים

החל מהמרכיבים והתבלינים הבולטים וכלה בטכניקות הידועות של צלייה וטחינה, שף קויה בGanapati משתף את ההיבטים התרבותיים הייחודיים של המטבח הדרום-הודי.

01:33

ציוד מיוחד: מכשיר אידלי ומכשיר אידוי

שף קויה חושף את הציוד האופייני לבישול הדרום-הודי. ראו איך מכינים את המטבח ההודי ולמדו את היסודות להכנת מנות אותנטיות מקראלה.

02:12

חלב קוקוס טרי

למדו כיצד להכין חלב קוקוס משלכם באמצעות השלבים הפשוטים הללו. מרכיב יסוד זה יוסיף מתיקות לכל מנה!

04:23

מולי סלמון    

למדו איך להכין מולי – מנת דגים פיקנטית שמופיעה כמעט בכל תפריט בקראלה. הוסיפו טעמים של דרום הודו לסלמון לקבלת גרסה פיקנטית של הסלמון.

04:08

פאריפו ודאי 

התענגו על הפריכות עם פאריפו ודאי, מאכל רחוב נפוץ בקראלה שמעורבב עם עדשים ותבלינים ומוגש עם צ'אטני מתוק ודביק.


 

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט