תפריט

01:32

מבוא

שף מריץ ב-Longridge Wine Estate מציג תפריט עשיר בתוצרת עונתית מהגינה האורגנית של המסעדה. למדו לבשל שתי מנות בהשראה דרום אפריקנית – תמנון בגריל ועוגת פולנטה ופיסטוק – והתענגו על המרכיבים הגדלים במקום.

01:47

הרעיון

שף מריץ משתף את החזון של המסעדה – הרעיון "מהגינה לשולחן" שמספק בישול אורגני בגישת קיימות.  

04:23

Octopus – Part 1: Preparation

החל מצליית התמנון וכלה בהכנת צ'אטני, שברי קרקר וסלסה – היכנסו לחלק 1.
למדו עצות חשובות לגבי תיבול וצלייה של תמנונים, תוך הכנת תוספות טריות בהשראה עונתית.

02:18

Octopus – Part 2: Plating

Part 2 plates all the components together, beginning with a chutney base, topped with octopus, salsa and cracker shards with broad bean shoots to garnish.

03:05

Vegan Polenta & Pistachio Cake – Part 1

This simple cake doesn’t skip on textures and flavours. Learn the wheat and dairy free base, using ingredients such as lemon zest, pistachio, olive oil and almonds.

01:45

Vegan Polenta & Pistachio Cake – Part 2

Chef Maritz shares one of the key components for the desert – Guava fruit.  Combining guava with cardamom, vanilla, cinnamon sticks and Chandon blanc creating a delicious syrup and puree. Combine with a coconut yoghurt and toasted coconut shards.

02:11

Vegan Polenta & Pistachio Cake – Part 3

Assemble all the components together for the dish combining the sponge cake with toppings of syrup, coconut shards and a siphoned coconut yoghurt.

Test your knowledge and get your ICCA endorsed certificate for FREE on the UFS Academy app

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט