![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/seasonal-cooking/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1594300724540.jpg)
מבוא
שף מריץ ב-Longridge Wine Estate מציג תפריט עשיר בתוצרת עונתית מהגינה האורגנית של המסעדה. למדו לבשל מנה בהשראה דרום אפריקנית ועוגת פולנטה ופיסטוק – והתענגו על המרכיבים הגדלים במקום.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/seasonal-cooking/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1594300740306.jpg)
הרעיון
שף מריץ משתף את החזון של המסעדה – הרעיון "מהגינה לשולחן" שמספק בישול אורגני בגישת קיימות.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/seasonal-cooking/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1594300795066.jpg)
עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 1 – הכנת המרכיבים
העוגה הפשוטה מלאה מרקמים וטעמים. למדו להכין בסיס ללא חיטה ומוצרי חלב, תוך שימוש במרכיבים כמו גרידת לימון, פיסטוקים, שמן זית ושקדים.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/seasonal-cooking/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1594300817315.jpg)
עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 2 – מרכיבים
שף מריץ משתף את אחד מהמרכיבים העיקריים של הקינוח – מיץ גויבות. ערבוב גויבה עם הל, וניל, מקלות קינמון ויין Chandon לבן יוצר סירופ ומחית טעימים במיוחד. שלבו זאת עם יוגורט קוקוס ושברי קוקוס צלויים..
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/seasonal-cooking/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1644296786539.jpg)
עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק חלק 3 – צלחות
שלבו את כל המרכיבים יחד לקבלת מנה העשויה מעוגת ספוג בתוספת סירופ, שברי קוקוס וקצף של יוגורט קוקוס.