תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה

  • סוכר 500.0 גרם
  • מים 2.0 ליטר
  • ג'לטין 125.0 גרם
  • גרידת תפוז מ-4 תפוזים 1.0 יחידה
  • קורנפלור 500.0 גרם
  • סוכר 2.5 ק"ג
  • קוקוס לבן לציפוי 500.0 גרם
  • רוטב פסיפלורה 375.0 גרם
  1. אופן ההכנה

    • בסיר גדול על אש נמוכה, מערבבים את המים עם ג'לטין
    • מוסיפים לסיר סוכר, רוטב פסיפלורה, מים וגרידת תפוז
    • ממשיכים לערבב לאט על אש נמוכה עד שהסוכר והג'לטין נמסים
    • מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. בקערה נפרדת מערבבים קורנפלור עם מים ומשלבים בתערובת החמה על אש גלויה, תוך כדי ערבוב
    • לאחר הסמכת התערובת בסיר, מוסיפים את יתרת הסוכר תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והמסה מבעבעת
    • יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה שבתחתיה קוקוס לבן ומעל התערובת מפזרים שכבת קוקוס דקה נוספת
    • מכניסים למקרר להתייצבות למשך 5-6 שעות
    • חותכים לקוביות, מצפים את הצדדים בקוקוס לבן ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט