תפריט
נקודות יו-שף
+

מתכון לרולדת שוקולד:

  • אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 יחידה

מתכון להכנת קרם דיפלומט:

  • מים קרים 1.0 ליטר
  • קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
  • אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
  • קצפת צמחית 2.0 ליטר

מתכון להכנת גנאש שוקולד:

  • סוכר 1.0 ק"ג
  • גלוקוזה 1.0 ק"ג
  • מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג
  • מלח 0.5 כפית
  • קצפת צמחית 1.7 ליטר

הרכבת המנה:

  • קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
  • פירות יער קפואים 1.0 יחידה
  • גנאש שוקולד - על פי מתכון 1.0 יחידה
  1. מתכון לרולדת שוקולד:

    • מכינים את בלילת המאפינס שוקולד לפי ההוראות שעל גבי האריזה
    • שוקלים 800 גרם ממסת מאפינס השוקולד המוכנה
    • יוצקים למגש בגודל 40X60 ומשטחים
    • אופים בחום של 180 מעלות למשך 4-5 דקות
  2. מתכון להכנת קרם דיפלומט:

    • מקציפים במיקסר קצפת פלייבורייט, מים קרים ואבקת קרם פטיסייר עד לקבלת קרם יציב ומוקצף
    • טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הוניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
  3. מתכון להכנת גנאש שוקולד:

    • מרתיחים בסיר קצפת פלייבורייט, סוכר, גלוקוזה ומלח ומביאים לרתיחה
    • מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד. ממתינים 2 דקות ומערבבים להמסה
    • מוסיפים בהדרגה את יתרת שמנת הפלייבורייט ולאחר מכן את המחמאה הרכה, עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה
  4. הרכבת המנה:

    • מורחים על הרולדה שכבה דקה של קרם דיפלומט
    • מפזרים מעט פירות יער ומגלגלים לרולדה
    • מוזגים את הגנאש מעל הרולדה ומניחים לו לזלוג על שוליה ולצפות את כולה
    • מעבירים למקפיא לשעה-שעתיים להתייצבות
    • פורסים לעובי הרצוי ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט