תפריט
נקודות יו-שף
+

מתכון להכנת קרם דיפלומט:

  • מים קרים 1.0 ליטר
  • קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
  • קצפת צמחית 2.0 ליטר
  • אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם

הרכבת המנה:

  • סוכר דמררה 1.0 חופן
  • פירות העונה/פירות יער 1.0 יחידות
  • אבקת סוכר 1.0 יחידה
  • קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
  • מרגרינה מחמאה 600.0 גרם
  • עלי בצק פילו 20.0 יחידות
  1. מתכון להכנת קרם דיפלומט:

    • בקערת מיקסר מקציפים קצפת פלייבורייט, מים קרים ואבקת פטיסייר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
    • טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הוניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
  2. הרכבת המנה:

    • מניחים שכבה של שלושה עלי בצק פילו אפויים ומברישים עם מחמאה מומסת
    • מזלפים נקודות או צינורות של קרם דיפלומט
    • מניחים מעל שכבה נוספת של שלושה עלים וחוזרים על הפעולה פעם נוספת (סה"כ 3 שכבות של בצק פילו)
    • מעל הקרם ניתן לפזר פירורי פילו או פירות העונה/יער ולבזוק אבקת סוכר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט