תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הקציצות:

  • ויגן בייס - תערובת בסיס להכנת מנות טבעוניות קנור שקית 1 ק"ג 500.0 גרם
  • מים קרים 600.0 מ"ל
  • 60 ??? ??? (???? ???? ???? ????????)
  • אורז מבושל 300.0 גרם
  • 2 ??' ??? ??? ???? ????? ????????
  • כורכום 2.0 כפית
  • הל טחון 1.5 כפית
  • ??? ?????

הכנת הרוטב:

  • 1.5 ?"ג ?????? "ג???? ??????" ???? ????
  • שמן סויה 150.0 גרם
  • בצל חתוך לקוביות 200.0 גרם
  • סלרי חתוך לטבעות 150.0 גרם
  • שיני שום 150.0 גרם
  • רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 500.0 מ"ל
  • מים 1.5 ליטר
  • פטרוזיליה 50.0 גרם
  • 50 ??? ???? ??????
  • גרגירי חומוס מבושלים 300.0 גרם
  • ???, ???? ???????
  1. הכנת הקציצות:

    • שמים בקערה את כל מרכיבי המנה ומערבבים. התערובת צריכה להיות רכה אך נוחה לעיצוב. במידה והתערובת סמיכה מדי יש אפשרות להוסיף מעט מים.
    • מרטיבים את הידיים ויוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 7-6 ס”מ. (רצוי לקרר את המסה 40 דקות לפני).
  2. הכנת הרוטב:

    • מאדים בסיר חם את הבצל, השום והסלרי
    • מוסיפים את רוטב הלימון והמים ומביאים לרתיחה
    • משפרים טעמים עם התבלינים
    • מוסיפים את גרגירי החומוס ומביאים לרתיחה חוזרת
    • מכניסים את הכדורים לרוטב הרותח ומביאים שוב לרתיחה
    • מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות מומלץ להגיש בקערה עמוקה עם אורז ופטרוזיליה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט