תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  1. הכנת המנה:

    • קלפו את תפוחי האדמה ולאחר מכן חתכו אותם עם ספירל סלייסר, ליצירת ספגטי מתפוחי האדמה
    • הכניסו לקערה עם מים קרים למשך שעה כדי להוציא את העמילן
    • בזמן שאתם ממתינים, ערבבו בקערה נפרדת מלח, דגש מרק בטעם עוף ואבקת צ'ילי
    • הוציאו את תפוחי האדמה מהמים
    • טגנו את תפוחי האדמה ב-180 מעלות עד שהם מזהיבים והופכים לפריכים
    • תבלו עם התערובת מהקערה השנייה
    • הגישו עם מיונז הלמנ'ס בצד
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט