תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת תפוחי אדמה:

  • תפוחי אדמה 5.0 ק"ג

הכנת רוטב בראבה:

  • שום 100.0 גרם
  • פלפל צ'ילי חריף טרי 3.0 יחידות
  • מלח 20.0 גרם
  • סוכר 20.0 גרם
  • פפריקה מעושנת 0.5 כפית
  • רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.0 ק"ג

הרכבת המנה:

  1. הכנת תפוחי אדמה:

    • מטגנים תפוחי אדמה בשמן עמוק טיגון כפול:בהתחלה בטמפרטורה נמוכה ולפני ההגשה בטמפרטורה גבוהה עד קבלת פריכות
  2. הכנת רוטב בראבה:

    • מטגנים שום ופלפל צ'ילי
    • מוסיפים רוטב פומודורו וממשיכים לבשל במשך 5 דקות, עם מעט מלח וסוכר
    • מוסיפים פפריקה מעושנת
  3. הרכבת המנה:

    • מניחים את תפוחי האדמה בקערת הגשה
    • מוזגים רוטב בראבה על תפוחי האדמה ומערבבים
    • מזלפים ממרח איולי על תפוחי האדמה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט