תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנות:

  • אורז עגול לסושי 2.0 ק"ג
  • צנונית פרוסה 200.0 גרם
  • גזר 200.0 גרם
  • מלפפון 200.0 גרם
  • כרוב סגול 200.0 גרם
  • אצות וואקמה מושרות במים 100.0 גרם

אופן הכנת הסלמון / עוף:

אופן סידור המנה:

  1. הכנות:

    • מבשלים את האורז
    • חותכים את הצנונית, המלפפון, הבצל הירוק והצ'ילי האדום לטבעות
    • חותכים לרצועות דקות (ג'וליינים) את הגזר והכרוב הסגול
    • משרים אצות וואקמה במים

    ניתן להחליף את אצות הוואקמה באצות נורי חתוכות למשולשים

  2. אופן הכנת הסלמון / עוף:

    • משרים סלמון חתוך ברוטב סויה בסגנון סיני לפני הצלייה למשך שעתיים עד שלוש
    • מסדרים את הנתחים על נייר אפייה וצולים לפני הגשה בטמפ' של 170 מעלות כ-10-15 דקות

    ניתן להחליף את הסלמון בחזה עוף

  3. אופן סידור המנה:

    • מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (אורז, דג, אצות, ירקות, שומשום ובוטנים)
    • להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
    • לקישוט מפזרים את הבצל הירוק, פלפל צ'ילי ועלי כוסברה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט