תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנת בסיס ירקות לפאייה (סופריטו)

  • שמן סויה 150.0 גרם
  • בצל חתוך לקוביות 250.0 גרם
  • גבעולי סלרי 150.0 גרם
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 150.0 גרם
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 150.0 גרם
  • מלח גס 1.0 קורט
  • פלפל שחור גרוס 1.0 קורט

:אופן הכנת הפאייה

  • שמן סויה 150.0 גרם
  • פילה דג חתוך למנות אישיות 2.0 ק"ג
  • אורז עגול 1.0 ק"ג
  • שעועית ירוקה עדינה מופשרת 500.0 גרם
  • אפונה קפואה 300.0 גרם
  • רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 150.0 גרם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כורכום
  • עלי דפנה
  1. אופן הכנת בסיס ירקות לפאייה (סופריטו)

    • מחממים שמן במחבת ומוסיפים את כל הירקות 
    • כאשר כל הירקות מתרככים, מוסיפים רוטב עגבניות פולפה
  2. :אופן הכנת הפאייה

    • מערבבים סופריטו ירקות מוכן מראש, אורז, שעועית ואפונה בגסטרונום 5
    • יוצקים את נוזל ציר העוף ורוטב הלימון ושאר התבלינים 
    • מערבבים היטב ומניחים את הדגים עם העור כלפי מעלה
    • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות משולב למשך 25-30 דקות עם מכסה פתוח 
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט