תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הבלילה:

  • אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 ק"ג
  • דבש 150.0 גרם
  • אגוזים גרוסים 200.0 גרם

הכנת הציפוי:

  • שמנת מתוקה 600.0 מ"ל
  • גלוקוזה 50.0 גרם
  • קלאסיק קפוצ'ינו קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 20.0 גרם
  • ברס אגוזים 200.0 גרם
  1. הכנת הבלילה:

    • הכנת בלילת העוגה לפי הוראות ההכנה שע"ג אריזת "חגיגה" מאפינס שוקו
    • מוסיפים אגוזים גרוסים ודבש ומקפלים פנימה לאיחוד
    • מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ואופים בחום של 175 מעלות למשך 40-30 דקות
    • מצננים (מומלץ לקרר את העוגה במקרר לפני הציפוי)
  2. הכנת הציפוי:

    • מרתיחים שמנת מתוקה, סירופ גלוקוזה וקלאסיק קפוצ'ינו, ומעבירים לכלי עם השוקולד להמסתו
    • מחכים כמה דקות עד להמסת השוקולד ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה
    • מקפלים פנימה ברס אגוזים
  3. הרכבת העוגה:

    לאחר קירור מניחים את העוגה על רשת ובעזרת מצקת מצפים את העוגה באופן מלא
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט