תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת העוגה:

  • גבינה לבנה 650.0 גרם
  • מקל וניל 1.0 יחידה
  • סוכר 180.0 גרם
  • קמח 70.0 גרם
  • שמנת חמוצה 460.0 גרם
  • ביצים 3.0 יחידות
  • שוקולד לבן 200.0 גרם
  • גרידת לימון 1.0 יחידות

הכנת הציפוי:

  • שמנת חמוצה 400.0 גרם
  • סוכר 50.0 גרם
  • סוכר וניל 10.0 גרם
  1. הכנת העוגה:

    • מגרדים לקערה את תוכן מקל הוניל, מוסיפים גרידת לימון, סוכר וקמח ומערבבים
    • בקערה נוספת יוצקים את השמנת החמוצה, הגבינה והביצים
    • מאחדים את שתי התערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחת חלקה ואחידה
    • מחלקים את התערובת לחצי ומוסיפים לאחד החצאים חצי מכמות אבקת הנוגט כך שנוצרות שתי קערות - לבנה וחומה
    • על גבי נייר אפייה בתבנית העוגה, שופכים בכל פעם כמות קטנה מכל קערה למרכז התבנית, כך שבכל פעם אנו יוצרים שכבה דקה של צבע
    • ממלאים את התבנית בשכבות עד לסיום התערובת בשתי הקערות
    • אופים בחום של 160 מעלות למשך 40-35 דקות
  2. הכנת הציפוי:

    • מערבבים את כל המצרכים
    • טורפים עד לקבלת מרקם אחיד
  3. הרכבת העוגה:

    • מצפים את העוגה בציפוי ומכניסים לקירור
    • לאחר שהעוגה התקררה, מפזרים שבבי שוקולד לבן מעל
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט