תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הסלט:

  • לבבות חסה ערבית 500.0 גרם
  • חסה סלנובה אדומה 200.0 גרם
  • עלי רוקט או ארוגולה 150.0 גרם
  • צנונית פרוסה 100.0 גרם
  • עגבניות שרי חצויות 200.0 גרם
  • שומר פרוס דק 150.0 גרם
  • בצל סגול פרוס דק 100.0 גרם
  • תמר מג'הול מגולען וחתוך לרבעים 150.0 גרם

הכנת קרוסטיני גבינת עיזים ותמרים:

  • באגט 1.0 יחידות
  • גבינת עיזים פרוסה 250.0 גרם
  • פיסטוק מקולף קלוי ושבור 150.0 גרם
  • שמן זית 50.0 גרם
  1. הכנת הסלט:

    • שוטפים ומייבשים היטב את עלי החסה והרוקט
    • חותכים חיתוך גס ומערבבים עם שאר הירקות
    • מערבבים עם רוטב חרדל ודבש או מגישים עם סוסייר לצד הקערה לטובת תיבול עצמי של כל סועד
    • מפזרים פיסטוק מעל לקישוט
  2. הכנת קרוסטיני גבינת עיזים ותמרים:

    • פורסים את הבאגט ל-10 פרוסות בחיתוך אלכסוני
    • משמנים את הפרוסות בשמן זית עם שן שום, וקולים על גריל או בתנור
    • מניחים על כל פרוסה מטבע גבינת עיזים וחצי תמר מגולען
  3. הכנת המנה:

    • להגשה, מניחים קרוסטיני על כל מנה אישית, או מפזרים על פני הסלט במידה ומוגש במזנון או במרכז שולחן
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט