תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • שעועית ירוקה 200.0 גרם
  • שומר 200.0 גרם
  • פרחי ברוקולי 300.0 גרם
  • עלי תרד 150.0 גרם
  • גבעולי סלרי 100.0 גרם
  • בצל ירוק 150.0 גרם
  • אספרגוס טרי 200.0 גרם
  • שמן זית 50.0 גרם
  • שקדים פרוסים קלויים 50.0 גרם
  1. הכנת המנה:

    • פורסים את השומר
    • לאחר שטיפה וחיתוך של הירקות, מסדריםאת כל הירקותבתבנית גסטרונום מחוררת בשכבה אחת, כל סוג בנפרד
    • מחממים תנור במצב אדים ל-100 מעלות, מאדים את הירקות אידוי קצר כ- 3-5 דקות ומקררים מיד במי קרח
    • מערבבים את הירקות הקרים עם שמן זית ורוטב לימון ושמן זית
    • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם שקדים פרוסים קלויים לקישוט
    • ניתן להגיש קר או חם
    • ניתן לגוון ולהחליף את מגוון הירקות בקולרבי, כרוב לבן, זוקיני, עלי מנגולד, אפונה ופול ירוק
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט