תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • אנדיב אדום 500.0 גרם
  • אנדיב לבן 500.0 גרם
  • אגוזי מלך קלויים 40.0 גרם
  • גבעולי סלרי 3.0 יחידות
  • צנונית 100.0 גרם
  1. הכנת המנה:

    • חוצים את האנדיב לשניים ומפרידים את העלים
    • במקביל חותכים סלרי בצורה אלכסונית לרצועות קטנות ואת הצנונית לפרוסות דקות
    • בעזרת קולפן יוצרים גילופי בטטה ומטגנים בשמן עמוק עד קבלת קריספיות
    • מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד עם הרוטב
    • מניחים צ'יפס בטטה מעל
    ניתן להחליף את האנדיב בלבבות חסה
    במידה ומגישים בצנצנות יש לערבב את כל מרכיבי הסלט ללא הרוטב והצ'יפס, לזלף רוטב מעל כל צנצנת ולהניח מעל את הצ'יפס
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט