תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • ביצה 10.0 יחידה
  • חסת אייסברג 300.0 גרם
  • פרוסות עגבנייה 30.0 יחידות
  • מלפפוני קורניש חצויים 30.0 יחידות
  • טבעות בצל פריך - לפי מתכון 50.0 יחידות
  • שליש בגט 10.0 יחידה
  • פרוסות אנטריקוט דקיקות 1.5 ק"ג

הכנת טבעות בצל פריך:

  • בצל לבן פרוס 0.5 ק"ג
  • קמח 250.0 גרם
  • מלח 10.0 גרם
  1. הכנת המנה:

    • מתבלים את פרוסות האנטריקוט במלח ופלפל וצולים על הפלנצ'ה
    • במקביל מכינים ביצת עין
    • מחממים את פרוסות הבאגט על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים על תחתית הבאגט שכבה נדיבה של איולי שום ומעל מניחים את החסה, פרוסות העגבנייה, מלפפוני הקורניש, פרוסות האנטריקוט והבצל הפריך
    • מזלפים איולי שום על הכריך, מניחים את ביצת העין מעל כל יתר המרכיבים ומגישים
  2. הכנת טבעות בצל פריך:

    • ממליחים את הקמח. מקמחים את טבעות הבצל
    • מעבירים את הבצל המקומח לקערת מים לקשירת התערובת, מסננים מהנוזלים ומעבירים בשנית אל קערת הקמח לקימוח נוסף
    • חוזרים על התהליך פעם נוספת (סה"כ 3 פעמים)
    • מטגנים עד להזהבה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט