תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הגנאש:

  • קצפת צמחית 500.0 גרם
  • חלב 130.0 מ"ל
  • שוקולד לבן 1.5 ק"ג
  • מחית פיסטוק 120.0 גרם

הכנת הספוג:

  • סוכר 200.0 גרם
  • ביצים 400.0 גרם
  • מלח 15.0 גרם
  • קמח 50.0 גרם

הכנת הנוגטין:

  • מרגרינה מחמאה 120.0 גרם
  • סוכר 120.0 גרם
  • גלוקוזה 120.0 גרם
  • קרוקנט 120.0 גרם
  1. הכנת הגנאש:

    • שמים בסיר שמנת וחלב עד שמגיע לחום של 70 מעלות
    • ממיסים בסיר שוקולד לבן ושופכים את התערובת המורתחת
    • מערבבים בבלנדר ידני את התערובת ומוסיפים מחית פיסטוק עד לקבלת אמולסיה
  2. הכנת הספוג:

    • מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
    • מקפלים פנימה קמח ומוסיפים מחית פיסטוק
    • ממלאים לתוך כוסות את התערובת ומכניסים למיקרו למשך 2 דקות
  3. הכנת הנוגטין:

    • מרתיחים בסיר חמאה, סוכר וגלוקוזה עד שמגיעים לחום של 107 מעלות
    • מורידים מהאש את הסיר ומוסיפים קרוקנט פיסטוק ומערבבים
    • מעבירים את התערובת המורתחת למשטח סיליקון ואופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות. מקררים ושוברים לחתיכות
  4. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה מזלפים מעליה גנאש פיסטוק
    • מניחים מעל את הספוג והנוגטין
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט