תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הגנאש:

  • קצפת צמחית 1.5 ק"ג
  • מים 1.0 ליטר
  • סוכר 1.0 ק"ג
  • גלוקוזה 1.0 ק"ג
  • מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג

הכנת המרנג:

  • חלבון 500.0 גרם
  1. הכנת הגנאש:

    • שמים בסיר מים, סוכר, גלוקוזה וקורט מלח, מערבבים ומביאים להרתחה
    • בקערה נפרדת שמים שוקולד מריר, ומעל שופכים את התערובת המורתחת
    • מוסיפים שמנת פלייבורייט ומחמאה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
  2. הכנת המרנג:

    • מרתיחים בסיר חלבון וסוכר עד שמגיעים לחום של 60 מעלות
    • מעבירים למיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים צבעי מאכל ומקציפים עד שמתקבל קצף חלק ויציב
  3. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בגנאש מורחים מעליה את הגנאש
    • מניחים מעל את המרנגים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט