תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.0 ק"ג
  • שיני שום 3.0 יחידות
  • בצל לבן פרוס 50.0 גרם
  • פלפל אדום 210.0 גרם
  • שמן זית 100.0 גרם
  • מלח 1.0 כפית
  • סוכר 1.0 כפית
  • מלפפון 260.0 גרם
  1. אופן ההכנה:

    • טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת מסה אחידה. מתקנים תיבול במידת הצורך ומכניסים לקירור
  2. אופן הגשה:

    • מגישים את המרק בכוס ייעודית או בצלוחית עם קוביית קרח בפנים, מעט שמן זית ומעט בזיליקום מעל
    ניתן להוסיף מעל גבינה בולגרית מפוררת ושמן ירוק (שמן זית + עשבי תיבול טחונים) לקישוט
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט