תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת בלילת המאפינס:

  • אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 ק"ג

הכנת מילוי הגבינה:

  • גבינת ריקוטה 400.0 גרם
  • סוכר 150.0 גרם
  • גרידת לימון 0.5 יחידות
  • אבקת קרם פטיסייר 100.0 גרם

הכנת תפוחים מקורמלים:

  • תפוחי עץ 7.0 יחידות
  • סוכר 300.0 גרם
  • גלוקוזה 100.0 גרם
  • מים 100.0 מ"ל
  • גרידת תפוז 0.5 יחידות
  • מיץ תפוזים 10.0 מ"ל

הכנת שטרוייזל וניל:

  • מרגרינה מחמאה 800.0 גרם
  • סוכר 800.0 גרם
  • קמח 1.3 ק"ג
  • תמצית וניל 4.0 כפיות
  1. הכנת בלילת המאפינס:

    • מכינים את המאפינס לפי ההוראות ע"ג האריזה
  2. הכנת מילוי הגבינה:

    • מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה
  3. הכנת תפוחים מקורמלים:

    • מקלפים את התפוחים וחותכים לפלחים בעובי 2 ס"מ
    • שופכים לסיר נירוסטה את המים, הסוכר והגלוקוזה ומערבבים קלות על אש בינונית עד לקרמול כהה
    • מוסיפים לקרמל מיץ תפוזים, פלחי תפוזים וגרידת תפוז
    • מערבבים ומבשלים כ-5-4 דקות
  4. הכנת שטרוייזל וניל:

    • מעבדים סוכר וחמאה עד קבלת תערובת חלקה בקערת מיקסר עם וו גיטרה
    • מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל והמלח, עד לקבלת מרקם פירורי
    • אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון צהוב ומצננים
  5. הרכבת המאפינס:

    • מזלפים לקוקוטים את בלילת המאפינס
    • מזלפים את מילוי הגבינה לתוך בלילת המאפינס באמצעות שק זילוף
    • מניחים בחלק העליון של הקוקוט ומעל הבלילה פלח תפוח מקורמל ומפזרים מעל את פרורי השטרוייזל
    • אופים בחום של 175 מעלות למשך 15-12 דקות
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט