תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת בלילת הגבינה:

  • שמנת חמוצה 350.0 גרם
  • ביצים 4.0 יחידות
  • גבינה לבנה 400.0 גרם
  • גרידת וניל 1.0 יחידות
  • גרידת לימון 1.0 יחידות
  • קלאסיק קפוצ'ינו קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 50.0 גרם
  • שמנת מתוקה 100.0 גרם
  • גבינת מסקרפונה 300.0 גרם
  • סוכר 250.0 גרם
  • קמח 80.0 גרם

הכנת סירופ קפה:

  • סוכר 100.0 גרם
  • מים 150.0 מ"ל
  • קפה נמס 1.0 כפות

הכנת שטרוייזל וניל:

  • מרגרינה מחמאה 800.0 גרם
  • סוכר 800.0 גרם
  • קמח 1300.0 גרם
  • תמצית וניל 4.0 כפיות

הכנת בסיס הביסקוויט:

  • אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 250.0 גרם

הרכבת העוגה:

  • אבקת סוכר 1.0 כפות
  • אבקת קקאו 1.0 כפות
  1. הכנת בלילת הגבינה:

    • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה: שמנת חמוצה, ביצים, גבינה לבנה, גרידת וניל, גרידת לימון וקלאסיק קפוצ'ינו עד לקבלת תערובת אחידה
    • בקערה נפרדת, מערבבים את השמנת המתוקה עם גבינת המסקרפונה
    • לאחר קבלת תערובת אחידה, מוסיפים לתערובת שהוכנה במיקסר
    • מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר והקמח, ומוסיפים לתערובת הכללית
  2. הכנת סירופ קפה:

    • מרתיחים את כל הרכיבים
  3. הכנת שטרוייזל וניל:

    • מעבדים סוכר וחמאה, בקערת מיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת חלקה
    • מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל והמלח, עד לקבלת מרקם פירורי
    • אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון צהוב ומצננים
  4. הכנת בסיס הביסקוויט:

    • מעבירים לרינג בקוטר 26 ס"מ שליש מבלילת המאפינס ואופים על פי הוראות ההכנה של המוצר
    • מחלקים את שני השלישים שנותרו למאפינס קטנים ואופים לפי הוראות ההכנה
    • שופכים על בלילת המאפינס 2/3 מבלילת הגבינה
    • לאחר שהמיני מאפינס מוכנים, משרים אותם בתוך סירופ הקפה ומניחים בעדינות בסדר מעגלי בתוך הרינג מעל בלילת הגבינה
    • מכסים את העוגה בשליש שנותר מבלילת הגבינה שהוכנה מבעוד מועד
    • מכניסים לתנור ואופים בחום של 160 מעלות למשך רבע שעה נוספת
  5. הרכבת העוגה:

    • מוציאים את העוגה מהתנור ומכסים אותה בפירורי שטרוייזל בטעם שוקולד
    • מחזירים לתנור למשך 30 דקות נוספות
    • לאחר שהעוגה התקררה והתייצבה במקרר, מפזרים לפני ההגשה את אבקת הסוכר ואבקת הקקאו
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט