תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג

הכנת המנה

  • דניס במשקל 550-600 גרם 10.0 יחידות
  • קורנפלור 500.0 גרם
  • בצל סגול 2.0 יחידות
  • בצל ירוק 4.0 יחידות
  • לימון 1.0 יחידות
  • פלפל צ'ילי אדום טרי 3.0 יחידות
  • שיני שום פרוסות דק פריכות מטוגנות בנפרד לקישוט 10.0 יחידות
  1. הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג

    • מערבבים את כל המרכיבים ושומרים בקירור. להגשה, מומלץ לחמם אך ניתן להגיש גם בטמפרטורת החדר
  2. הכנת המנה

    • חורצים בעזרת סכין חדה את הדג, מקמחים את שני צדי הדג בקורנפלור (קמח תירס לבן), ומטגנים בשמן עמוק למשך 4-5 דקות בחום בינוני (170-180 מעלות)
    • מכינים את הסלט לקישוט - חותכים בצל סגול לרצועות דקות, רצועות קליפות לימון דקות, צ'ילי חריף אדום טרי חתוך לג'וליאנים ובצל ירוק. פורסים שיני שום ומטגנים בשמן עמוק עד לפריכות ומצננים
    • מגישים על צלחת מוארכת בתחתית וסלט קטן לקישוט
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט