תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה:

  • רוטב אלפרדו קנור 1 ליטר 1.0 ליטר
  • חמאה 50.0 גרם
  • גבינת פרמז'ן מגורדת 100.0 גרם
  • תפוחי אדמה בגודל בינוני מזן "דז'ירה" (מומלץ) 3.0 ק"ג

מנה קלאסית מהמטבח הצרפתי הכפרי אשר ניתן להגישה כתוספת למנות דגים או כחלק ממזנון חלבי בארוחות בוקר

...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה:

    • קולפים את תפוחי האדמה, חוצים לאורך ומשרים במים קרים חצי שעה לפחות
    • פורסים דק כל מחצית תפוח אדמה ושומרים על צורתו לאחר הפריסה
    • מעבירים לתבנית אפייה משומנת בחמאה ומסדרים בצפיפות. לוחצים קלות על תפוחי האדמה לקבחת צורת מניפה, ומתבלים במלח ופלפל
    • יוצקים רוטב אלפרדו על פני תפוחי האדמה ומפזרים מעט גבינת פרמז'ן מגורדת
    • אופים ב-180-170 מעלות בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות
    • יש להגיש חם
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט